Sæsonaktuelle menuer med lokalt islæt

Det er vigtigt for os at kvaliteten er i højsædet og råvarerne er derfor nøje udvalgt
– nogle af dem dyrker vi endda i vores egen urtehave.

Bestil bord

–  Menuer serveres fredag og lørdag  –

Snacks og bobler – 225 DKK

5 retters menu – 750 DKK

Vinmenu – 425 DKK

Torsk – Karamelliseret løg– Ponzu – Tomat

Skærising – Sort hvidløg – Kalix løjrom

Hvide asparges – Brunet smør – Hasselnød – Musling sauce

Vagtel ”bryst & lår”– Persille – Grønne asparges – Sesam

Blodappelsin – Pære – Timian – Marengs

8 retters menu – 1095 DKK

Vinmenu – 680 DKK

Torsk – Karamelliseret løg– Ponzu – Tomat

Stegt kammusling – Bonito – Rabarber – Spinatcreme

Skærising – Sort hvidløg – Kalix løjrom

Hvide asparges – Brunet smør – Hasselnød – Musling sauce

Farserede morkler – Østers – Forårsløg – Ramsløg

Vagtel ”bryst & lår”– Persille – Grønne asparges – Sesam

Is på bagt hø – Saltkaramel – Jordskokke

Blodappelsin – Pære – Timian – Marengs

Brød og vand er inkl. i alle priser.

Skal vi tage højde for allergener eller specialmenuer, giv os venligst besked herom ved bordbestilling.
Ønskes specialmenu påregnes et tillæg på 45 DKK pr. specialmenu.
Vi kan desværre ikke tage hensyn til laktoseallergi eller vegetar på denne menu.

Ændringer kan forekomme på alle menuer.

–  A la carte serveres onsdag og torsdag  –

Nyd vores a la carte menu, hvor I selv kan sammensætte menuen

Forretter





Hovedretter







Dessert og ost



Drikkevarer









–  Frokost serveres lørdag (fra 27. april)  –

Fra lørdag den 27. april kan I nyde en frokost på Bindingsværket, hvor I selv har mulighed for at sammensætte lige den frokost, I ønsker at nyde.

Smørrebrød













Det lune





Dessert og ost



Drikkevarer