Sæsonaktuelle menuer med lokalt islæt
Det er vigtigt for os at kvaliteten er i højsædet og råvarerne er derfor nøje udvalgt
– nogle af dem dyrker vi endda i vores egen urtehave.
– Menuer serveres fredag og lørdag –
Snacks og bobler – 225 DKK
5 retters menu – 750 DKK
Vinmenu – 425 DKK
Torsk – Karamelliseret løg– Ponzu – Tomat
Skærising – Sort hvidløg – Kalix løjrom
Hvide asparges – Brunet smør – Hasselnød – Musling sauce
Vagtel ”bryst & lår”– Persille – Grønne asparges – Sesam
Blodappelsin – Pære – Timian – Marengs
8 retters menu – 1095 DKK
Vinmenu – 680 DKK
Torsk – Karamelliseret løg– Ponzu – Tomat
Stegt kammusling – Bonito – Rabarber – Spinatcreme
Skærising – Sort hvidløg – Kalix løjrom
Hvide asparges – Brunet smør – Hasselnød – Musling sauce
Farserede morkler – Østers – Forårsløg – Ramsløg
Vagtel ”bryst & lår”– Persille – Grønne asparges – Sesam
Is på bagt hø – Saltkaramel – Jordskokke
Blodappelsin – Pære – Timian – Marengs
Brød og vand er inkl. i alle priser.
Skal vi tage højde for allergener eller specialmenuer, giv os venligst besked herom ved bordbestilling.
Ønskes specialmenu påregnes et tillæg på 45 DKK pr. specialmenu.
Vi kan desværre ikke tage hensyn til laktoseallergi eller vegetar på denne menu.
Ændringer kan forekomme på alle menuer.
– A la carte serveres onsdag og torsdag –
Nyd vores a la carte menu, hvor I selv kan sammensætte menuen
Forretter
Hovedretter
Dessert og ost
Drikkevarer
– Frokost serveres lørdag (fra 27. april) –